Misverstanden & geheimen

 

Goed & goedkoop, maar hoe dan?

 

Wij krijgen vaak reacties van ongeloof en verbazing vanwege onze lage prijzen.
Veel gehoorde opmerkingen zijn o.a. “Kan nooit wat zijn”, of : “Dat is zeker kunstleer ”. Een andere veel gehoorde misvatting is : “Zijn zeker kant en klare hoezen” enz.
Het geheim is echter heel eenvoudig :
Wij kopen rechtstreeks groot in bij fabrieken in Italië en Duitsland en daarmee zetten we alle dure tussenhandelaren buitenspel.

Onze verkoop prijzen gaan ook niet over de kop! Als u ons de opdracht gunt dan profiteert u van de lage inkoop prijzen omdat wij tevreden zijn met een groothandels marge van slechts 25% op het leer. U betaald feitelijk groothandels prijzen voor het leer & “normale” tarieven voor onze werkzaamheden.

Uw voordeel is dat wij geen onderscheid maken!
Waarom moet iemand met een dure Mercedes meer betalen dan iemand met een Fiat ?


Waarom worden de prijzen VERDUBBELD als u met een Rolls Royce voor de deur staat ?


Verschil is er, dat is een feit. Maar dat verschil moet op basis zijn van meer werk en meer materiaal niet omdat u meer geld verdient of heeft. In een Fiat 500 zit minder dan 10m. leer. De stoelen, bank, deurpanelen en hoedenplank kunnen binnen 2 dagen bekleed worden. In een gemiddelde Rolls bv. zit echter 25m. leer en wij zijn met 1 stoel al 2 dagen bezig. Daarom moeten wij meer rekenen, maar wij kijken niet wat er in uw portemonnee zit .


IEDEREEN HEEFT RECHT OP DE BESTE DEAL !


Dure of goedkope auto, Oldtimer of Nieuwe auto, Lada of Maserati:
ZELFDE LEER & WERKZAAMHEDEN = ZELFDE PRIJS!


Nieuwe bekleding in TOP LEER hoeft niet DUUR te zijn.


En tot slot : wij gaan uit van een gemiddeld aantal meters leer nodig voor elke auto. U betaald dan nooit voor meters die niet gebruikt worden!
Veel stoffeerders hanteren de norm : Kleur voor u besteld gaat per huid en is speciaal voor u dus ook niet gebruikte meters moeten betaald worden.
Bij ons betaald u gewoon de meters die we nodig hebben en dat vertellen we vooraf dus geen achteraf gezeur dat we meer nodig hadden of dat de werkzaamheden tegenvielen enz.
De prijs staat vast en is bekend voordat we beginnen. Als we meer leer nodig hebben of meer tijd dan is dat ons probleem!


De rekensom en het geheim


De normale rekensom van een auto stoffeerder ziet er als volgt uit:
1. Voor uw auto is bv. 11meter leer nodig. De stoffeerder rekent 15 want een huid is gemiddeld 5 m2 dus hij moet 3 huiden bestellen om uw auto te kunnen doen.
2. Hij koopt bij de tussenhandel in Nederland dus betaald ong. 50,00 p/m2. (inclusief btw).
3. Hij wil verdienen aan het leer, dus u betaald 100.00 p/m2. 15m. x 100,00 is al
€ 1500,00 voor het leer, dan moet het werk nog beginnen!
4. Als u mazzel hebt dan rekent hij “maar”: 55,00 p/uur. Ik zeg niet dat hij dat niet mag verdienen ik weet immers niet wat zijn overhead en andere exploitatie kosten zijn, maar dat is toch veel geld.

 

Onze rekensom:
Als er voor uw auto 11 meter nodig is dan rekenen wij ook 11 meter. Wat we overhouden gebruiken we wel weer voor een ander project dat hoeft u dus niet te betalen.
Wij kopen het zelfde leer gunstig in : wij betalen niet meer dan € 25,00 p/m2.
€ 25,00 (inkoop) X 25% (onze marge) = € 30,25 p/ m2.
Benodigde meters was 11 dus uw uigave voor leer is slechts : € 332,75 !!!!!!!!
Omdat wij een gunstig uur tarief hanteren en geen uren PIKKEN ( de prijs is immers van te voren afgesproken) , kunnen wij uw auto dus incl. btw onder de € 1000,00 aanbieden.

 

Uitnodiging Open Dag


Ik wil u van harte uitnodigen om met eigen ogen te komen zien wat wij kunnen en doen.
Daarom nu elke ZATERDAG : OPEN HUIS tussen 10.00u. & 17.00u.
Alle deuren open : In de showroom staan alle mogelijkheden uitgestald, in de werkplaats ziet u de lopende projecten en auto’s van klanten, in de koffie corner staat verse koffie en cake voor u klaar. Onze adviseurs staan klaar om u leer te laten zien en de mogelijkheden te bespreken. Vrijblijvend maken wij een scherpe offerte ter plaatse en ons advies is GRATIS.


Kom zelf naar ons maatwerk kijken, wij hebben geen hoezen.
Wij gebruiken uitsluitend TOP LEER , dus geen kunst leer.
Wij hebben een groot aanbod voor veel merken, ook origineel voor bv. Audi, VW, Mercedes, BMW, Jaguar, enz. (ook leer merken als : DAKOTA & CONOLLY)
Andere dagen bent u natuurlijk ook welkom, maar dan alleen op afspraak.

 

Vragen? Neem contact met ons op!

Spectaculaire aanbieding!

Categroie 1

Actie Categorie 2

Actie categorie 3

Rolls Royce bekleding actie