over onsAutostoffeerder aan het werk.

 

Bekleding Express is een initiatief van samenwerkende ambachtslieden op gebied van stoffering en leer-bewerking.

Jarenlange ervaring in combinatie met gezamenlijke inkoop van materialen zoals leer,schuim en stof zorgen voor concurrerende prijzen en snelle levering.


Onze vaklieden hebben de beschikking over een ruime werkplaats en hebben een ruim assortiment van materialen direct onder handbereik op voorraad. Zowel nieuwe auto’s als klassiekers kunnen snel en vakkundig bekleed worden door specialisten. Ook voor caravan en camper bekleding hebben wij een specialist met een ruim assortiment moderne designs in huis die uw oude caravan set weer snel en vakkundig kan vernieuwen.

 

Wij vervaardigen zowel de autobekleding als de caravanbekleding in eigen huis. In ons hoofdkantoor in Almere beschikken wij over een uitgebreide showroom waar u zich niet alleen kunt laten informeren over de juiste bekleding voor uw auto of caravan, maar waar u onze vakmensen ook direct aan het werk kunt zien. Zo kunt u zichzelf direct overtuigen van de kwaliteit die BekledingExpress.nl biedt.

 

Woont u niet in de buurt van Almere? Geen probleem.
Via onze webshop is het mogelijk vooraf een compleet stalen pakket te bestellen.
U kunt dan thuis op uw gemak wanneer het u uitkomt kleuren bekijken en een keuze maken. Heeft u een keuze gemaakt dan vraagt u online een offerte aan.
Als u akkoord gaat met de offerte dan bestellen wij uw leer en plannen de werkzaamheden.


Zodra u aan de beurt bent bellen wij om een afspraak te maken , u brengt of wij halen indien nodig het interieur op. Als u de leerstalen weer inlevert dan ontvangt u de kosten daarvoor direct retour.

 

IN STAPPEN:

  1. 1. Komt u vrijblijvend langs of bestelt de leerstalen thuis.
  2. 2. Offerte aanvragen.
  3. 3. Afspraak maken.
  4. 4. Wij halen of u brengt als u aan de buurt bent.

Wilt u meer weten over de BekledingExpress.nl of wilt u langskomen?

 

Neem dan contact met ons op!

 

Iedere zaterdag Open Dag

Vanaf nu kunt u iedere zaterdag vrijblijvend binnen wandelen op ons hoofdkantoor aan de Radioweg in Almere. U kunt hier terecht voor advies en u kunt onze complete collectie en verschillende voorbeelden bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze werkplaats en onze vakmannen aan het werk zien.

Tevens kunnen wij u direct voorzien van een offerte voor uw project.

 

Spectaculaire aanbieding!

Categroie 1

Actie Categorie 2

Actie categorie 3

Rolls Royce bekleding actie