Vacatures

 

Gezocht: beginnende leerling stoffeerders en ervaren meester stoffeerders!


 Aan de slag bij het mooiste autostoffeerders bedrijf van Noord Nederland. Wil je werken aan uitdagende projecten in een professionele organisatie? Heb je al veel ervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of wil je juist het vak van autostoffeerder leren?

 

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar:

 

Ervaren autostoffeerders (m/v)

 

Wij hebben plek voor een ervaren, full-time stoffeerder. Wij zorgen voor een goed uitgeruste werkplek, stabiele werkuren, een gezellige werkomgeving, uitdagende projecten en natuurlijk een markt comform salaris.

Wij verwachten van jou flexibiliteit, kennis en ervaring op het gebied van autostoffering (een goedgevulde portfolio met foto's helpt!) en professionaliteit.

 

Spreekt deze vacature jouw aan? Stuur dan een email naar info@bekledingexpress.nl met jouw CV en een korte motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Leerling stoffeerders (m/v)

 

Ben jij op zoek naar een unieke kans om het vak van de beste autostoffeerders in de branche te leren? Ben je gemotiveerd, kun je hard werken maar mis je de benodigde ervaring om volledig als stoffeerder aan de slag te gaan? Grijp dan nu je kans!

Bij BekledingExpress.nl geven wij je nu de kans om aan de slag te gaan voor een mooi salaris en onder tussen uit te groeien tot een meester autostoffeerder.

 

Spreekt deze vacature jouw aan? Stuur dan een email naar info@bekledingexpress.nl met jouw CV en een korte motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Spectaculaire aanbieding!

Categroie 1

Actie Categorie 2

Actie categorie 3

Rolls Royce bekleding actie